Jarosław Gajda to założyciel piekarni oraz cukierni w Radomiu. To firma z wieloletnią tradycją piekarską, bowiem funkcjonuje od 1931 roku. To nowoczesna piekarnia, która zajmuje się produkcją wyrobów piekarniczo-cukierniczych. W piekarni Jarosława Gajdy znajdą Państwo produkty wykonane z najwyższej jakości surowców. Warto podkreślić, że piekarnia przede wszystkim specjalizuje się w produkcji chleba żytniego. Wszelkie chleby są przygotowywane na naturalnym zakwasie i wypalane w piecu trzonowym, co sprawia, że pieczywo jest chrupiące i świeże.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
384 | 4.4 / 5 | |
7 | 5.0 / 5 |
Poniedziałek |
06:00–21:00 |
Wtorek |
06:00–21:00 |
Środa |
06:00–21:00 |
Czwartek |
06:00–21:00 |
Piątek |
06:00–21:00 |
Sobota |
06:00–20:00 |
Niedziela |
09:00–20:00 |