LUKULLUS W St.Tropez to lodziarnia i kawiarnia działająca w Warszawie przy ul. Rozbrat 22/24. Założycielem firmy jest Jan Dynowski, cukiernik z fabryki Wedla, który otworzył pracownię na Pradze, przy ul. Stalowej. Obecnie firmę prowadzi Albert Judycki - wnuk założyciela i Jacek Malarski. Wnętrze lodziarni stylizowane jest na lata osiemdziesiąte. Lodziarnia oferuje sorbety i lody mleczne w wielu oryginalnych smakach. Lodziarnia czynna codziennie od 9.00 do 20.00.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
767 | 4.6 / 5 | |
12 | 4.5 / 5 |
Poniedziałek |
09:00–20:00 |
Wtorek |
09:00–20:00 |
Środa |
09:00–20:00 |
Czwartek |
09:00–20:00 |
Piątek |
09:00–20:00 |
Sobota |
09:00–20:00 |
Niedziela |
09:00–20:00 |