Sucré Pâtisserie Pracownia Cukiernicza Saska Kępa to cukiernia znajdująca się po prawej stronie Wisły, w Warszawie. Lokal cukierni mieści się przy ulicy Walecznych 74. Sucré Pâtisserie Pracownia Cukiernicza to manufaktura założona w 2013 roku przez miłośników francuskich makaroników. W ofercie ma makaroniki, francuskie ciastka oraz lody naturalne. Do produkcji cukiernia wykorzystuje wyłącznie naturalne składniki najwyższej jakości: świeże mleko, czekoladę, świeże owoce, orzechy, a nawet kwiaty i aromatyczne napary.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
349 | 4.5 / 5 | |
21 | 4.8 / 5 |
Poniedziałek |
10:00–20:00 |
Wtorek |
10:00–20:00 |
Środa |
10:00–20:00 |
Czwartek |
10:00–20:00 |
Piątek |
10:00–20:00 |
Sobota |
10:00–20:00 |
Niedziela |
10:00–20:00 |