Warszawska Cukiernia "Zagoździński" specjalizuje się w wypieku prawdziwych, naturalnych pączków, takich domowych, jak od mamy czy babci. Cukiernia została założona w 1925 roku przez Władysława Zagoździńskiego, na rynku funkcjonuje już więc niemalże 100 lat. Cukiernia przekazywana jest w rodzinie Zagoździńskich z pokolenia na pokolenie, aktualnie cukiernią włada już 4 pokolenie! Specjalnością lokalu są tylko i aż pączki z marmoladą wieloowocową. Przygotowywane tylko z naturalnych składników, smażone na tradycyjnym smalcu, robione ręcznie według starej, sprawdzonej receptury. Cukiernia czynna jest od poniedziałku do soboty od godziny 9.00 do ostatniego sprzedanego pączka.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
639 | 4.7 / 5 | |
311 | 4.9 / 5 | |
tripadvisor | 13 | 5.0 / 5 |
Poniedziałek |
09:00–15:00 |
Wtorek |
09:00–15:00 |
Środa |
09:00–15:00 |
Czwartek |
09:00–15:00 |
Piątek |
09:00–15:00 |
Sobota |
09:00–13:00 |
Niedziela | - |