Cukiernia Antolak powstała w 1980 roku w Warszawie i od ponad 40 dbają o zadowolenie swoich klientów, łącząc tradycje z innowacją. Oferują ponad 60 rodzajów zawsze świeżych ciast: makowce, babki drożdżowe, szarlotki, sernik i oczywiście pączki. Specjalizują się również w wypiekach sezonowych, tartach, ciasteczkach oraz tortów personalizowanych pod klienta na specjalne okazje. Lokale cukierni znajdują się przy ul. Wincentego Rzymowskiego 37, ul. Białobrzeska 13 oraz al. Komisji Edukacji Narodowej 99 w Warszawie.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
97 | 4.1 / 5 |
Poniedziałek |
10:00–19:00 |
Wtorek |
10:00–19:00 |
Środa |
10:00–19:00 |
Czwartek |
10:00–19:00 |
Piątek |
10:00–19:00 |
Sobota |
10:00–17:00 |
Niedziela |
10:00–17:00 |