Historia Cukierni-Lodziarni u Nawrata rozpoczęła się już w 1957 roku. Od tej pory, lody produkowane są według starej, sprawdzonej receptury, która zapewnia najwyższą jakość produktu. Do lodów wykorzystywane są naturalne składniki, bez sztucznych polepszaczy. W lodziarni do dyspozycji klientów jest taras i niewielki ogródek gdzie można usiąść przy fontannie lub oczku wodnym. Oprócz rzemieślniczych lodów, firma specjalizuje się również w produkcji wypieków. W lokalu spróbować można tradycyjnych kołaczy, ciast oraz tortów przygotowywanych również na zamówienie. Lokal mieści się przy ulicy Rybnickiej 21 w Mikołowie.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
252 | 4.6 / 5 | |
54 | 4.7 / 5 |
Poniedziałek |
08:00–17:00 |
Wtorek |
08:00–17:00 |
Środa |
08:00–17:00 |
Czwartek |
08:00–17:00 |
Piątek |
08:00–17:00 |
Sobota |
08:00–17:00 |
Niedziela |
08:00–17:00 |