Cukiernia Spruś & Trembaczowski to rodzinna firma z tradycjami, która działa na rynku cukierniczym już prawie 100 lat, bowiem od 1932 roku. Siedziba firmy mieści się przy ulicy Bytomskiej 63 w Piekarach Śląskich. Założycielem i pierwszym właścicielem był Joachim Spruś. Cukiernia słynie z wypieku naturalnych, smacznych, domowych ciast i pączków, które robią furorę w mieście w Tłusty Czwartek i nie tylko. Pączki są nadziane śmietaną, marmoladą, adwokatem i maliną.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
82 | 4.7 / 5 |
Poniedziałek |
07:00–17:00 |
Wtorek |
07:00–17:00 |
Środa |
07:00–17:00 |
Czwartek |
07:00–17:00 |
Piątek |
07:00–17:00 |
Sobota |
07:00–14:00 |
Niedziela | - |