Cukiernie DESO Patisserie & Chocolaterie założył Łukasz Smoliński oraz Natalia Sitarska, czyli para podróżników, która od kilku lat prowadzi bloga kulinarno-podróżniczego. W 2015 roku postanowili spełnić swoje marzenie i otworzyli własną cukiernię. Zespół doświadczonych cukierników sprawił, że jakość serwowanych wyrobów jest imponująco wysoka. W ofercie DESEO Patisserie & Chocolaterie znajdują się torty, ciastka petit gateau, lody oraz luksusowe czekoladowe praliny. Artystyczne torty są również tworzone na specjalne zamówienia klientów. Cukiernie DESO Patisserie & Chocolaterie posiada w Warszawie aż cztery lokale, które mieszczą się na ulicy Angorskiej 27, Burakowskiej 5/7, w śródmiejskiej Hali Gwardii oraz w klimatycznym Forcie 8 – dawnych carskich kazamatach.
Strona internetowa | Ilość ocen | Ocena |
---|---|---|
33 | 4.5 / 5 |