Cukiernie - powiat pułtuski
oraz inne firmy z branży nagrodzone przez Orły
Laureaci
Cukiernia Pod Kasztanem w Łomiankach, znajdująca się obok Pizzerii Parma oraz sklepu Biedronka, oferuje swoje wyroby tworzone z pasji, z tradyjami, bez sztucznych składników. Proponują szeroki wybór ciast, ciasteczek bankietowych oraz tortów personalizowanych ...
Laureaci
Cukiernia Wasiakowie mieści się przy ulicy Rynek 21A w Gostyninie. Posiada ona lody rzemieślnicze, robione z pasją na naturalnej bazie, domowej roboty ciasta, czekoladę, bardzo dobrą kawkę oraz wina. W tej klimatycznej kawiarence każdy może w spokoju ...
Laureaci
Melody to producent naturalnych lodów, a także innych pysznych łakoci takich jak makaroniki francuskie, Bąbel-wafle czy klasyczne lody w wafelku. Znajdzie się też coś dla amatorów wege. Lodziarnia zaprasza przez cały rok do swoich punków w Warszawie. ...
Laureaci
Sweet Corner to jedyna lodziarnia w mieście stołecznym Warszawa, która w swojej ofercie posiada czarne lody typu soft. Przygotowywane przez nich lody cechuje produkcja na bazie mleka dostarczanego przez ekologicznych producentów. Niespotykany czarny ...
Laureaci
Włoska Robota znajduje się w Pruszkowie przy ulicy Kościuszki 39a. Czynna jest siedem dni w tygodniu. W tych samych godzinach. Można ją odwiedzić od 10:00 do 19:00. Włoska robota to oczywiście lodziarnia włoska. Warto tu przyjść i zjeść sobie loda lub ...
Laureaci
Cukiernia u Basi to cukiernia mająca w swojej ofercie różne ciasta i wypieki. Cukiernia oferuje torty, ciasta i ciasteczka. Od lat używa tradycyjnej receptury, bez ulepszaczy i konserwantów, z produktów najwyższej jakości. Cukierinai oferuje wypieki ...
Laureaci
Irena. Cukiernia mieści się przy ulicy Zakopiańskiej 20 w Warszawie. Jest to cukiernia i sklep ze słodyczami, który otwarty jest przez cały tydzień, w dni robocze w godzinach 9-19, a w weekendy od 9 do 18. Jest to firma rodzinna z bardzo długą tradycją, ...
Laureaci
Słodycze I LOVE SWEET wychodzą spod ręki założycielki firmy Weroniki Stachowiak. Wszystko zaczęło się od eksperymentowania we własnej kuchni ze zdrowymi deserami i ciastami. Chodziło o stworzenie słodyczy o wysokiej zawartości izolatu białka, bez dodatku ...